За нас

„ЗАГОРА ЕС” ЕООД предлага широк гама от счетоводни услуги в Стара Загора и региона.

Ако търсите надеждни счетоводни услуги в Стара Загора, които да отговарят на вашите бизнес нужди. Вие сте попаднали на точното място! Нашата счетоводна кантора, ще осигури спокойната работа на вашия бизнес съобразно действащото данъчно и осигурително законодателство.

Целта на услугите, които предоставя ЗАГОРА ЕС е да ви осигурят стабилност и успех на вашата компания. Без значение дали сега стартирате своя бизнес или сте утвърдени на пазара, ние сме наясно, че всяка една компания има свои специфични счетоводни потребности. Затова предлагаме индивидуален подход, който да отговори на вашите нужди и бюджет.

Какво прави нашите счетоводни услуги подходящи за вас и вашия бизнес?

Професионализъм и Опит: Ние имаме богат опит в различни области на счетоводството. Отнасяме се с внимание към детайлите и спазване на законовите изисквания, тук сме, за да ви предоставим най-доброто обслужване.

Индивидуален Подход: Вярваме, че всеки бизнес е различен. Затова имаме индивидуален подход към спецификата на всеки бизнес.

Прозрачност и Честност: Ние ценим отношенията си с клиенти. При нас няма скрити такси или ненужни усложнения – всичко е ясно и прозрачно.

Конкурентоспособни Цени: Нашите цени са конкурентни и ориентирани към вашия бюджет. Загора ЕС ви предоставя отлично счетоводно обслужване на достъпни цени.

Няма нужда да губите време и енергия в счетоводните аспекти на вашия бизнес, Вие се съсредоточете върху развитието му, а счетоводството оставете на ЗАГОРА ЕС. Свържете се с нас днес, за да започнем да изграждаме успешното бъдеще на вашия бизнес заедно!

 

 

Защо да ни потърсите

ЗАГОРА ЕС предлага индивидуални решения за всеки клиент.

Ние предлагаме услуги на достъпни цени с високо качество. Нашият опит и професионализъм ще бъде полезен за Вашия бизнес.

Ползвайки нашите услуги вие спестявате от разходи за заплата и осигуровки за назначен счетоводител. Месечната ни такса е много по-ниска от заплатата на един счетоводител на трудов договор.

Спестявате и от разходи за счетоводен софтуер.

Разгледайте цените за Счетоводни услуги на „ЗАГОРА ЕС“

Достъпни цени за всяка една фирма и дейност

Свържете се с нас за индивидуална оферта спрямо нуждите Ви

Получете персонална оферта още сега